Het nieuwe programma

MeM werkt aan tweede Friestalig theaterprogramma

Het tweede theaterprogramma van MeM is een feit. Na de eerste succesvolle theatervoorstelling en het onverwachte overlijden van gitarist Ben Sibbald, is MeM in een vergevorderd stadium met het schrijven van nieuwe liedjes en teksten voor het tweede Friestalige programma.

Alle liedjes en teksten zijn wederom door MeM zelf geschreven. De nieuwe voorstelling wordt een liedjesprogramma met verbindende teksten, waaraan behalve Hilbrand en Wopke, ook Marijke een grote bijdrage heeft geleverd: veel teksten komen van haar hand. Ook op muziekgebied zijn ze alledrie even actief met het componeren van de songs.

De teksten variëren van serieus, komisch tot melodramatisch en zijn behalve actueel en soms ontroerend, ook zeer herkenbaar voor jong en oud. De muziek omvat vele stijlen: van ballad tot stevige pop. Kortom: weer een zeer gevariëerd programma, ook geschikt voor kleinere zalen en smalle budgetten.
Dit keer werkt MeM met een regisseur, die het programma een theatersfeer geeft, om een intieme sfeer te creëren. Het programma bevat twintig liedjes, waarvan twee liedjes – die te mooi waren om ze nooit meer te laten horen – uit het vorige programma een nieuwe muzikale omlijsting hebben gekregen. Alvast een tipje van de sluier:

Moaiste famke fan de klas - Over het mooiste meisje van de klas, die altijd alle aandacht kreeg maar van wie jij je afvraagt of ze echt wel zo aardig en oprecht was.
De nacht - Stiekem genieten van de dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.
Liet - Al vele jaren probeert MeM mee te doen aan “Liet” maar dat dit nogal wat voeten in aarde heeft komt in dit lied naar voren.
Geheimen - Een lied over de relatie tussen moeders en dochters waarin je niet alles met elkaar hoeft delen.
Jim net bedankt - Iedereen moet altijd maar bedankt worden voor wat ze doen, maar dit lied gaat over de mensen die MeM absoluut niet wil bedanken.

Gastenboek
Wij zouden het leuk vinden als u iets in ons gastenboek schrijft!
Naar het gastenboek
Volg ons ook op
Link to myFacebook Page
Link to myRss Page