Voorverkoop “Soer en Swiet” theatergroep MeM van start

Bolsward – Op 8 oktober aanstaande begint de voorverkoop van de nieuwe theatervoorstelling van theatergroep MeM – bestaande uit Marijke Bekema, Hilbrand Adema, Wopke IJedema – uit Bolsward. Op 2 november is de première van hun tweede theaterprogramma en vindt de presentatie van hun eerste cd “Soer en Swiet” plaats. Op 3 november is er een tweede voorstelling; beide voorstellingen vinden plaats in Ons Gebouw te Bolsward.

Na hun eerste theaterprogramma “Wekker Wurde” – dat na twee weken voorverkoop uitverkocht was – in 2005, is er nu “Soer en Swiet”: een liedjes-theaterprogramma, vol mooie, ontroerende en humoristische luisterliedjes, afgewisseld met anekdotes en sketches. “Soer en Swiet” is vormgegeven door regisseuse Karin Idzenga, die ook de regie van het Blauhúster iepenloftspul “It deiboek fan in herdershûn” voor haar rekening nam. Na de voorstellingen is de cd verkrijgbaar, waar zestien nummers op te beluisteren zijn.

De aanvang van de voorstellingen is 20:30, kaarten zijn verkrijgbaar bij Expert Bolsward en lunchroom Miedema. Voor meer informatie zie www.theatergroepmem.nl.

Gastenboek
Wij zouden het leuk vinden als u iets in ons gastenboek schrijft!
Naar het gastenboek
Volg ons ook op
Link to myFacebook Page
Link to myRss Page