Biografie

Theatergroep MeM is een theatergezelschap uit Bolsward. MeM is een samenwerkingsverband van drie enthousiaste amateurmusici, die na diverse oefensessies besloten een Frysktalig theaterproject op te starten met als doel dit op een zo breed mogelijke wijze op het podium te presenteren.

Ze brengen muziektheaterproducties die, door hun opzet en uitvoering, gezien en gehoord mogen worden, niet in de laatste plaats, uniek in Fryslân, door een combinatie van muziek, comédie noir, theater en cabaret! Alle teksten en muziek worden door hun zelf geschreven.

De première van hun eerste  programma “Wekker wurde”  was in 2005 in ons Gebouw te Bolsward, beide avonden waren uitverkocht en de kritieken van publiek en pers o.a. de Leeuwarder Courant en het Friesdagblad, waren lovend. Dit resulteerde in vele optredens binnen en buiten Friesland, zoals o.a. In Hilversum, Wageningen en Huizen.

Tijdens het schrijven van het nieuwe programma, dat dit najaar in première gaat, overleed plotseling gitarist Ben Sibbald, op 57-jarige leeftijd. De drie overige leden besloten door te gaan.

MeM bestaat uit:

  • Marijke Bekema :: zang
  • Wopke Yedema :: keyboard en zang
  • Hilbrand Adema :: gitaar en zang.

Gastenboek
Wij zouden het leuk vinden als u iets in ons gastenboek schrijft!
Naar het gastenboek
Volg ons ook op
Link to myFacebook Page
Link to myRss Page